Ett hundpensionat i Kristianstad

Har ni det lika skönt som mig idag ute i det här otroliga vädret? Jag och Buster stormtrivs i alla fall och han har det hur kul som helst med att springa runt här ute i trädgården. För er som kanske precis har trillat förbi den här bloggen så kan jag förklara att Buster är min golden retriever som jag har snart har haft som bästa vän i 5 år. Idag tänkte jag skriva lite om Kålaberga Hundpensionat som är ett pålitligt och trevligt hundpensionat för dig i Kristianstad, Hässleholm och Östra Göing med omnejd.

Anledningen till varför jag vill skriva om det här just idag är för att jag har haft Buster där under de senaste månaderna då jag har precis har fått ett nytt jobb som kräver lite mer av min tid än vad jag är van vid. Jag vet att många av er som läser min blogg även har hundar och ibland också får det svårt när det kommer till just att tiden ska räcka till. Därför tänkte jag rekommendera det här hundpensionatet då det fungerar hur bra som helst och hela verksamheten sköts otroligt professionellt och djurvänligt. Linda Lindborg som äger pensionatet är en glad och trevlig individ som verkligen älskar hundar och sätter varje individs behov i fokus. Jag tror verkligen att om det skulle vara så att någon av er har en hund som ni inte kan lämna hemma för länge och ni behöver vara hemifrån under en längre tid på dygnet, så som vid jobb, att ni utan tvekan skulle vara så tacksamma och nöjda med det här hundpensionatet och tjänsten som det erbjuder. Jag är så himla glad att jag hittade det genom en kompis som också har sin hund där. Något som är bra är att de inte tar in en alltför stor grupp med hundar just för att det inte ska bli för stressig miljö för hundarna. Allt sköts på ett väldigt bra sätt och jag kan varmt rekommendera att ni vänder er hit så fort ni har behovet!