Mälardalens Betong Entreprenad AB

Hej igen, alla härliga läsare! Hoppas att alla har haft en trevlig dag vare sig ni har jobbat, haft ledigt eller gjort något annat skoj. Som ni vet så skriver jag ju lite om allt möjligt här på bloggen och ibland så när jag skriver om vissa saker så är det många av er som har frågor och funderingar. För inte så länge sedan så skrev jag om ett företag som jag hade anlitat som arbetar med betong i Eskilstuna, Nyköping, Strängnäs eller någonstans i dess omnejd. Företaget heter Mälardalens Betong Entreprenad AB och erbjuder kvalitativa och professionella tjänster och kompletta lösningar inom just betong. Då jag och min sambo har ett ganska modernt hus så valde vi att ha ett betonggolv som kompletterade resten av husets estetik.

Jag visade ju några bilder sist också och jag tror att det var mycket därför det var så pass många av er som hade frågor och funderingar angående det, för visst ser det snyggt ut? Det finns bra och dåliga saker med alla sorters golv, men vi ville verkligen ha något som fungerade i det stora hela med resten av husets utseende, så ett betonggolv fick det bli. Företaget då som vi anlitade, och som många av er också frågade om, var oerhört lätta och trevliga att ha och göra med och utförde sitt jobb på ett mycket skickligt, engagerat och effektivt sätt. Man märkte direkt att dem var väldigt rutinerade och hade stor kunskap och erfarenhet inom sitt yrkesområde, vilket var något som gjorde att man kände en sorts känsla av trygghet. Jag kan verkligen rekommendera det här företaget för alla som söker efter pålitlig och duktig hjälp när det kommer med vad som helst inom betong. Jag tycker att det är jättekul att jag faktiskt kan inspirera så många med mitt hem för jag har ju också funnit inspiration någonstans och det känns bra att kunna föra det vidare.